VIDEO: Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa - Mesajul Academiei Americane de Film

Will Smith a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul "King Richard" la scurt timp după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock pe scena galei Academiei de film americane din cauza unei glume făcute pe seama soţiei sale, Jada Pinkett Smith.

Mar 28, 2022 - 10:22
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa - Mesajul Academiei Americane de Film
Foto: Captură Video

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunândi că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Inițial, Will Smith a zâmbit, în timp ce soția lui a fost vizibil deranjată. Ulterior, actorul a urcat pe scena galei Oscar și l-a pocnit pe Chris Rock, apoi s-a întors la locul său din sală.

"Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!", a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: "Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!"

"Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii", a adăugat starul de comedie.

După ce a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul "King Richard", în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams, Will Smith a prezentat scuze publice în discursul său de acceptare a trofeului: "Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti".

"Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieţii mele, în acest moment, sunt copleşit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac şi să fiu în această viaţă. Mi se cere ca în viaţa mea să îi iubesc pe oameni şi să îi apăr pe oameni şi să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie. Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă şi trebuie să zâmbim şi să pretindem că acest lucru este OK", a adăugat Will Smith pe scena celei de-a 94-a ediţii a galei Oscar.

Academia Americană de Film a condamnat, printr-un mesaj scurt pe Twitter, gestul actorului Will Smith.

Academia nu acceptă violența sub nicio formă. În această seară, suntem încântați să sărbătorim câștigătorii celei de-a 94-a ediții de premii Oscar, ei merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din întreaga lume”, a transmis Academia.